İstanbul Bayrampaşa Devlet Hastanesi

receppp_3.jpg

Recep KÖZEN

İdari ve Mali İşler Müdürü

1975 Trabzon Araklı doğumlu, evli üç çocuk babası. Eğitimi; Trabzon İmam Hatip Lisesi, Marmara Üniversitesi Anestezi Bölümü, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdi. Ardından Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Dalında Yüksek Lisans yaptı. Uzaktan Sağlık Eğitim Sistemi (USES) ile İletişim Becerileri Eğitimi, Temel Yönetim Becerileri Eğitimi ve Proje Performans Eğitimini tamamladı. İstanbul Üniversitesi Açık Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Sosyoloji Bölümünde eğitimine devam etmektedir. Kalite Standartları Eğitimi kapsamında Türk Standartları Enstitüsü Personel ve Sistem Bilgilendirme Merkezi tarafından düzenlenen çeşitli eğitimlere katıldı. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Kamu İhale Kurumu tarafından gerçekleştirilen T.C. Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Kamu Alımları Eğitimine katıldı. İstanbul İl Özel İdaresi tarafından Hastane Yöneticileri için gerçekleştirilen İl Sağlık Sektörü Atık Yönetimi Konusundaki eğitime katıldı. Sağlık Bakanlığı ve Medipol Üniversitesi tarafından düzenlenen Sağlık Hukuku eğitimine katıldı. Memuriyeti süresince çeşitli Takdir Belgesi, Teşekkür Belgesi ve Sertifikalar almıştır. 06.01.1997-17.04.2001 tarihleri arasında International Hospital’da (Yeşilköy-İstanbul) Anestezi Teknikeri ve Perfüzyonist olarak çalıştı. 17.04.2001 tarihinde devlet memuriyetine geçerek Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Anestezi Teknikeri olarak göreve başladı. 2006 yılında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İdari Mali İşler Şube Müdürlüğü Satın Alma ve Yapım İşleri Biriminde çalıştı. 2006-2009 yılları arasında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hastane Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2009 - 2012 tarihleri arasında Arnavutköy Devlet Hastanesi'nde Kurucu Hastane Müdürü olarak çalıştı. 02.11.2012 - 29.01.2013 tarihleri arasında İstanbul Fatih Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanlığı'nda Mali Hizmetler Uzmanı olarak çalıştı. 2013-2015 tarihleri arasında Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde İdari Mali İşler Müdürü olarak çalıştı. 2015-2017 tarihleri arasında İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak olarak çalıştı. 01.12.2017 tarihinden itibaren Bayrampaşa Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak göreve başlamış olup, halen bu görevine devam etmektedir.